Konzultáció típusok:
Egyéni, Páros, Álláspályázási

Életünk során számos kihívással szembesülünk különböző területeinken, gyakran egymással párhuzamosan időzítve, tekintet nélkül arra, hogy éppen hogyan áll az aktuális energiánk vagy található-e szabad kapacitás a naptárunkban.

Úgy vélem, megszámlálhatatlan olyan szituáció létezik, amikor hasznos lehet olyan beszélgetés, ahol a másik fél objektív, nem ítélkezik, esetlegesen más szemszögből tekint a személyes történésekre, lehetséges eredetüket is számításba véve. 

Lehetne itt lista ami a leggyakrabban előforduló kihívásaidat csiklandozza…azonban szerintem nem tükrözné azt, ami igazán fontos.

Képes vagy rá és megérdemled, hogy sikerüljön neked is!😉

Mi az, amiben hiszek?

✧ Hiszek a konzultációim hatékonyságában és abban, hogy amennyiben megvan benned a szándék, akkor tudok neked segíteni, hogy rálépj arra az útra, amin szívesebben és boldogabban járnál.

✧ Hiszek a ködfelhők eloszlatásában, amik elválasztanak egy minőségibb élettől/ céljaid megvalósításától/ egészségesen működő kapcsolatoktól, ezáltal gátolva- és frusztrációval töltve el a mindennapokban.

✧ Hiszek abban, hogy minden ember egyedi, továbbá nem léteznek teljesen egyforma szituációk.
Ugyanazon helyzete(ke)t is másképp élik meg a résztvevők, ezért folyamatosan fejlesztem szaktudásom, illetve személyre szabott, saját fejlesztésű módszereket is alkalmazok konzultációim során. 

Kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy a gyakorlatba átültethető tudás birtokába jussanak a hozzám fordulók.

A hatékony együttműködés érdekében, minden első alkalmat megelőz egy rövid és ingyenes telefonbeszélgetés.
(Nem szükséges rá előzetesen készülnöd.) 

Mennyibe kerül egy konzultáció?

Álláspályázási konzultáció

1 fő részére 15.000 Ft / 50 perc

Egyéni konzultáció

1 fő részére 15.000 Ft / 50 perc

Páros konzultáció

2 fő esetén 20.000 Ft / 50 perc

Hány alkalomra lesz szükségem?

Tőled függ!

Na ne viccelj velem, ez meg mégis milyen válasz?!

Dióhéjban:
✧ Nem ugyanaz a célod mint Minta Micinek/Marcinak

✧ Nincs két egyforma fejlődési út/szocializációs közeg…

✧ A módszereim sem ugyanazok, mint akinél az ismerősöd járt

Univerzális mágikus szám nem létezik!

 

A legtöbb segítő foglalkozású szakember általában egyedül dönt az időtartamról az üléseit illetően (ideális esetben az általa alkalmazott módszerek intenzitását is figyelembe véve).

Amennyiben több alkalommal találkozunk, az első 50 perces alkalom után nálam van lehetőség a fenti időtartamtól eltérni.

Előzetes időpont-egyeztetést követően, online vagy személyesen történnek a konzultációim, magyar, illetve angol nyelven.

Védett tartalom